header
header1.jpgVIS_header-2.jpgVIS_header-3.jpgVIS_header-4.jpg
Slagvaardig in
infra oplossingen
Slagvaardig in
infra oplossingen
Slagvaardig in
infra oplossingen
Slagvaardig in
infra oplossingen

Over Visscher

Van 1977 tot nu

Aannemingsbedrijf Visscher is opgericht in 1977 door G.J. Visscher. Het bedrijf, dat zich in die tijd vooral bezig hield met bestratingswerkzaamheden groeide snel en verwierf in die tijd al een goede naam, door met vakmanschap een hoge kwaliteit te leveren. Niet alleen het werknemersbestand werd groter, maar ook de activiteiten breiden zich uit. Naast de bestratingwerkzaamheden werd ook rioolwerk en grondwerk aangenomen. Visscher groeide uit tot een compleet “infra” aannemingsbedrijf, die door goed personeel en eigen materieel, onafhankelijk als hoofdaannemer opdrachten van diverse opdrachtgevers verwerft en realiseert.

Wij zijn met circa 40 medewerkers en eigen materieel binnen een geografische cirkel van ca. 150 km van Oldebroek actief. Tot onze klanten behoren voornamelijk provinciale en gemeentelijke overheden. Visscher heeft zicht de laatste jaren enorm ontwikkeld, door het verwerven en uitvoeren van Infra projecten met meerdere disciplines.  Ook bij de besteksvoorbereiding en design en construct projecten zijn wij een vakkundig partner gebleken.

Visie

Aannemingsbedrijf Visscher wil vanuit een herkenbare betrokken bedrijfscultuur alle facetten van infrastructurele projecten beheersen en een loyale partner zijn en onderscheidend blijven met goed vakmanschap en kwaliteit van ontwerp tot en met realisatie.

Missie

Aannemingsbedrijf Visscher schept een win-win positie vanuit een proactieve instelling, loyaal en vakbekwaam het complete ketenproces te regelen en te anticiperen op ontwikkelingen.

rondje
rondje
rondje
rondje

©Visscher Oldebroek 2019 All Rights Reserved